0517 - 39 23 74
Zilverstraat 1, 8801 KA, Franeker

Aanbiedingen

Al onze acties en aanbiedingen

De artikelen die u op deze pagina ziet zijn slechts een deel van alle aanbiedingen. Kom gerust even langs om al onze aanbiedingen te bekijken of neem contact met ons op voor meer informatie.

JVC Gumy oordopjes

Deze JVC Gumy kleurrijke oordopjes zijn van hoge kwaliteit en leveren prachtig geluid! OP = OP 

Nu slechts €9,95

 

20% korting op alle wanddecoratie

Kun je alleen exclusieve en peperdure kunstwerken inlijsten en ophangen? Welnee! Je allermooiste foto’s verdienen ook een plekje aan de wand! Bijvoorbeeld portretfoto’s van jouw gezin, een mooi vakantiekiekje of een stralende trouwfoto. Zo kun je er dagelijks naar kijken.

T/m 17 augustus 2017 20% KORTING op alle wanddecoratie met actiecode FUJIWANDNL20

Bestel hier uw wanddecoratie
Profielfoto photoshoot

Maak indruk op Facebook, LinkedIn of een ander sociaal netwerk met een professionele profielfoto! Tijdens deze photoshoot maken wij een aantal mooie foto's voor gebruik op sociale media. Na afloop kunt u uw favoriete foto's uitkiezen welke u vervolgens meekrijgt op DVD of USB-stick.

Nu slechts €49,-

Maak een afspraak

 

Camera check-up

Is uw camera vies? Staan uw instellingen niet meer goed? Breng uw camera dan langs voor een complete check-up! Deze check-up bestaat uit het testen van uw apparatuur, het nalopen van alle instellingen, het schoonmaken van de camera en bij spiegelreflex camera's reinigen wij tevens de sensor. Breng uw camera vandaag nog langs en u kunt deze de volgende werkdag alweer ophalen!

Nu slechts €27,50

 

 

Canvasprint 30x45cm

Maak van uw foto een waar kunstwerk en bestel deze als canvasprint! Uw foto wordt op echt schilderslinnen geprint en u kunt deze de volgende werkdag alweer ophalen.

Slechts €29,95

Cursuspakket

Dit cursuspakket is de ultieme manier om bekend te raken met alle (basis)principes rond fotografie en fotobewerking. Dit pakket bestaat uit:

  • Basiscursus fotografie
  • Vervolgcursus fotografie
  • Cursus fotobewerking

Slechts €195,-

Info over fotocursussen