0517 - 39 23 74
Zilverstraat 1, 8801 KA, Franeker

Aanbiedingen

Al onze acties en aanbiedingen

De artikelen die u op deze pagina ziet zijn slechts een deel van alle aanbiedingen. Kom gerust even langs om al onze aanbiedingen te bekijken of neem contact met ons op voor meer informatie.

Velbon M47 statief

Velbon M47 statief voor €49,95   

 

20% korting op alle fotocadeau’s

Nog eventjes en de feestdagen breken aan! Ben jij voor Kerst of Oud & Nieuw op zoek naar een persoonlijk cadeau? Kies voor de fotogeschenken van Fuji Print! Hier vind je uiteenlopende unieke fotogeschenken, zoals mokken, muismatten, telefoonhoesjes, tassen, knuffels en meer. Bestel jouw fotogeschenk voor 31 december en ontvang maar liefst 20% korting! Vul bij jouw bestelling onderstaande actiecode in en de korting wordt verrekend.

20% korting met actiecode: FP17CADEAU20

Bestel hier uw fotocadeau

 

Film op dvd – Tweede kopie gratis

Zorg dat uw oude beelden niet verloren gaan! Laat een kopie op dvd maken van al uw oude beeldmateriaal zoals dia's negatieven, video 8 films, mini dv, VHS en meer! Nu tijdelijk voor elke film:

Tweede kopie gratis

 

December portretactie

In december hebben we weer een mooie portretactie! Voor €50,- kunt u portretopnamen laten maken, uw mooiste foto uitzoeken en u krijgt gelijk een 50x50cm afdruk mee naar huis. Een prachtig cadeau voor Sinterklaas of Kerst!

Maak gelijk een afspraak! Bel ons op 0517-392374 of stuur ons een e-mail.

Maak een afspraak
Profielfoto photoshoot

Maak indruk op Facebook, LinkedIn of een ander sociaal netwerk met een professionele profielfoto! Tijdens deze photoshoot maken wij een aantal mooie foto's voor gebruik op sociale media. Na afloop kunt u uw favoriete foto's uitkiezen welke u vervolgens meekrijgt op DVD of USB-stick.

Nu slechts €49,-

Maak een afspraak

 

Camera check-up

Is uw camera vies? Staan uw instellingen niet meer goed? Breng uw camera dan langs voor een complete check-up! Deze check-up bestaat uit het testen van uw apparatuur, het nalopen van alle instellingen, het schoonmaken van de camera en bij spiegelreflex camera's reinigen wij tevens de sensor. Breng uw camera vandaag nog langs en u kunt deze de volgende werkdag alweer ophalen!

Nu slechts €27,50

 

 

Canvasprint 30x45cm

Maak van uw foto een waar kunstwerk en bestel deze als canvasprint! Uw foto wordt op echt schilderslinnen geprint en u kunt deze de volgende werkdag alweer ophalen.

Slechts €29,95

Cursuspakket

Dit cursuspakket is de ultieme manier om bekend te raken met alle (basis)principes rond fotografie en fotobewerking. Dit pakket bestaat uit:

  • Basiscursus fotografie
  • Vervolgcursus fotografie
  • Cursus fotobewerking

Slechts €195,-

Info over fotocursussen