0517 - 39 23 74
Zilverstraat 1, 8801 KA, Franeker

Filmen met een DSLR

Leer professionele filmopnames te maken met uw spiegelreflex- of systeemcamera

Over de cursus

Tijdens deze cursus leert u over alles wat er komt kijken bij het maken van professionele filmopnames met een spiegelreflex- of systeemcamera. De cursus is opgedeeld in drie onderdelen. Er wordt begonnen met een stuk theorie over de instellingen van uw camera en het maken van goede shots en beelduitsnedes. Ook wordt besproken wat er allemaal komt kijken bij het voorbereiden van de opnamen. Na het theoriegedeelte is er tijd gemaakt om in de praktijk opnames te maken waarbij u onder begeleiding staat van een ervaren professional. Vervolgens worden deze opnamen geëvalueerd en leert u de basishandelingen van het opslaan en monteren van uw film.

Deze cursus is verdeeld over twee dagdelen zodat we ruim de tijd hebben om in de praktijk aan de slag te gaan en er meer gelegenheid is om persoonlijke begeleiding te geven.

Tijdens deze cursus dient u zelf een spiegelreflex- of systeemcamera mee te nemen en een laptop/Macbook met Adobe Premiere of Final Cut Pro.

 

Cursusdata

  • Zaterdag 3 + 17 maart 2018 van 9:00 tot 12:00 uur

 

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen €75,00 (inclusief consumpties en officieel certificaat).

Het is eventueel mogelijk om een laptop te huren wanneer u zelf niet een heeft. De kosten hiervoor bedragen €10,00 per cursusdag.

 

Inschrijven


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.