0517 - 39 23 74
Zilverstraat 1, 8801 KA, Franeker

Fotosafari 2017

Over de cursus

Na alle geslaagde fotosafari’s van de voorgaande jaren kon een fotosafari in 2017 natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar gaan wij er op zaterdag 10 juni weer een fantastische fotodag van maken. De bestemming dit keer is Nationaal Park De Alde Feanen, waar wij natuurfoto’s zullen gaan maken onder begeleiding van professionele fotografen en een bioloog die u alles over de flora en fauna kan vertellen van dit prachtige gebied.

Tijdens de tocht naar dit natuurgebied gaan wij aan boord van de klassieke Stoomsleepboot de Maarten, één van de weinige nog werkende stoomsleepboten in Nederland. Eenmaal aangekomen in Nationaal Park De Alde Feanen gaan wij aan boord van kleinere en meer wendbare boten zodat we de mooiste plekjes van dit gebied kunnen bereiken en iedereen meer vrijheid en mogelijkheden heeft om de perfecte foto te maken.

De fotosafari is de ultieme gelegenheid om uw fotokennis in de praktijk te brengen, met andere fotografen te delen of juist van een ander iets te leren. Ook gaat er gezorgd worden voor apparatuur en toebehoren waarmee u kunt experimenteren deze dag. Denk hierbij aan speciale objectieven of bijvoorbeeld verrekijkers.

 

Cursusdatum

  • Zaterdag 10 juni

 

Kosten

De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen €95,- per deelnemer.

Inschrijven


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.