Aanbiedingen

Al onze acties en aanbiedingen

/Aanbiedingen
Aanbiedingen2018-09-21T16:37:24+00:00

Op deze pagina vindt u een selectie van de meest recente aanbiedingen. Kom gerust even langs om al onze aanbiedingen te bekijken of neem contact met ons op voor meer informatie.

20% korting op alle fotoboeken

T/m 30 september biedt Fuji Print 20% korting op alle fotoboeken met de kortingscode FTBK20NL. U kunt uw fotoboek eenvoudig invullen, opmaken en bestellen via www.fujiprint.nl en later bij ons ophalen in de winkel. Wees er snel bij!

20% korting op fotoboeken

Fotoboek bestellen

Profielfoto photoshoot

Maak indruk op Facebook, LinkedIn of een ander sociaal netwerk met een professionele profielfoto! Tijdens deze photoshoot maken wij een aantal mooie foto’s voor gebruik op sociale media. Na afloop kunt u uw favoriete foto’s uitkiezen welke u vervolgens meekrijgt op DVD of USB-stick.

Slechts €49,-

Maak een afspraak

Camera check-up

Is uw camera vies? Staan uw instellingen niet meer goed? Breng uw camera dan langs voor een complete check-up! Deze check-up bestaat uit het testen van uw apparatuur, het nalopen van alle instellingen, het schoonmaken van de camera en bij spiegelreflex camera’s reinigen wij tevens de sensor. Breng uw camera vandaag nog langs en u kunt deze de volgende werkdag alweer ophalen!

Slechts €27,50

Canvasprint 30x40cm

Maak van uw foto een waar kunstwerk en bestel deze als canvasprint! Uw foto wordt op echt schilderslinnen geprint en u kunt deze de volgende werkdag alweer ophalen.

Slechts €29,-

Nu bestellen

Cursuspakket

Dit cursuspakket is de ultieme manier om bekend te raken met alle (basis)principes rond fotografie en fotobewerking. Dit pakket bestaat uit:

  • Basiscursus fotografie
  • Vervolgcursus fotografie
  • Cursus fotobewerking

Slechts €195,-

Info over fotocursussen