Onlangs lanceerden wij de nieuwe website WadFotografie.nl. Hiermee slaan wij een brug tussen fotografen en de groeiende vraag naar fraaie wanddecoratie voor particulieren en bedrijven. Op WadFotografie.nl bieden fotografen hun mooiste afbeeldingen van het waddengebied te koop aan. Bezoekers kunnen op deze website honderden prachtige foto’s van het wad bekijken en op maat bestellen. Daarbij hebben zij de keuze uit een breed assortiment aan bijzondere materialen waarop foto’s geprint kunnen worden.

WadFotografie.nl typeert zichzelf met een gevarieerd aanbod foto’s. Van weidse landschapsfoto’s tot interessante macrofotografie en kleurrijke taferelen, WadFotografie.nl heeft het. En het aanbod groeit. Fotografen bieden met regelmaat nieuwe foto’s aan. Er zit altijd een mooie foto tussen waarmee u uw kale wand thuis (of op het werk) kunt bekleden. Met WadFotografie.nl haalt u het waddengebied in huis!

Foto’s worden geprint op de hoogste kwaliteit materialen. Houd u van een strakke uitstraling? Dan is een print op aluminium of glas een prima optie. Wenst u een meer rustieke look? Dan kunt u uw favoriete foto op hout of canvas laten printen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een foto op akoestisch paneel? Hiermee creëert u een stillere (werk)ruimte en voorkomt u nagalm en geluidsoverlast. Prints op kunststof, dibond, textielframe en natuurlijk fotopapier behoren ook tot de mogelijkheden.

Foto’s kunnen online besteld worden maar u kunt uiteraard ook langskomen in onze winkel. Hier kunt u langsgaan om de verschillende materialen te bekijken, vrijblijvend advies in te winnen en een bestelling plaatsen.

Bekijk ons aanbod op www.wadfotografie.nl