Sinds het lanceren van onze webshop voor fotoproducten en wanddecoratie bestellen steeds meer mensen een print van hun foto op bijzonder materiaal als hout, forex, glas en in het bijzonder dibond en geborsteld aluminium. Met goed recht, want een print op dibond of aluminium geeft elke foto een robuuste en mooi afgewerkte uitstraling.

Daarnaast worden foto’s geprint met een speciale UV-vaste en waterbestendige inkt waardoor deze zowel binnen- als buiten gebruikt kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een ontelbare hoeveelheid mogelijkheden en toepassingen voor uw foto. Maar niet alleen foto’s komen goed tot hun recht op dit veelzijdige plaatmateriaal. Ook reclameborden, naambordjes of borden voor presentaties en beurzen komen goed tot hun recht op dibond- en aluminiumplaten.

Een mooi voorbeeld van een print op dibond met een geborstelde aluminium toplaag, is deze afbeelding voor het bedrijf Alubouw. Voor de kiellegging van Project ADUR (45m lang superjacht) lieten zij deze print van 2,50m bij 1,50m maken en het resultaat mag er zijn. Een mooie plaat waarbij foto/illustratie en tekst goed tot hun recht komen op een duurzaam stuk plaatmateriaal.

Heeft u ook een foto, bedrijfslogo, naambord of iets soortgelijks nodig op dibond of aluminium? Via onze website kunt u eenvoudig uw bestand uploaden en een bestelling plaatsen.

Wilt u meer informatie over deze of andere materialen en wilt u deze van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze winkel voor advies.

Bestel hier uw foto op dibond

Bestel hier uw foto op geborsteld aluminium