15 en 22 oktober vind onze eerste cursus macrofotografie van dit cursusseizoen plaats. Voorheen bestond de cursus uit drie dagdelen en vond deze bij ons in de winkel plaats. Dit jaar willen we het echter anders gaan doen en jullie meer van de praktijk laten proeven. Dat is natuurlijk waar uiteindelijk allemaal om draait; mooie foto’s maken!

Daarom hebben wij dit jaar de cursus opgedeeld in twee delen. Deel één van de cursus vind plaats op 15 oktober van 9:00 tot 12:00 uur en bestaat uit een introductie en uitleg over macrofotografie. Dit deel van de cursus vind bij ons in de winkel plaats. Na dit deel van de cursus bent u goed voorbereid op het tweede deel van de cursus: de paddenstoelenjacht.

De paddenstoelenjacht zal plaatsvinden op 22 oktober van 9:00 tot 17:00 uur. Deze dag gaan wij op excursie in Bakkeveen op Landgoed De Slotplaats. Dit landgoed is één van de grotere Friese bosgebieden en staat vol met oude beuken, paddenstoelen (wel 430 verschillende soorten!), een klassieke tuin met slotgracht en andere bezienswaardigheden. Kortom, de ultieme plek om macrofotografie in de praktijk te brengen. Met name de paddenstoelen lenen zich uitstekend voor het maken van macrofoto’s.

Wij brengen met z’n allen een bezoek aan dit prachtige landgoed, gaan lekker het bos in en nemen de hele dag de tijd om er een leerzame en gezellige dag van te maken vol fotoplezier. Tijdens deze dag staat u onder begeleiding van professionele fotografen en een bioloog die u alles kan vertellen over de flora en fauna in dit gebied.

De kosten voor deze cursus bedragen €90,- per persoon. Dit is inclusief digitaal cursusboek en consumpties.

Lijkt het u ook leuk om hier aan mee te doen? Meld u zich dan zo snel mogelijk aan via http://www.hommema.nl/macro of stuur ons een e e-mail. Vermeld hierbij alstublieft uw naam en telefoonnummer.

Meer weten over deze cursus? Neem dan even contact met ons op of kom langs in de winkel. Tot gauw!