Meer mogelijkheden

Onlangs hebben wij ons assortiment uit mogen breiden met vele nieuwe printmaterialen. De mogelijkheden zijn eindeloos en er kan op bijna elk denkbaar materiaal geprint worden. Wij leveren nog steeds de hoogste kwaliteit foto’s op canvas, aluminium, hout en glas. Maar heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een foto op textielframe, sierkussen, Forex plaat, vloerzeil, fotobehang of gordijnen? Of wat dacht u van een foto op akoestisch paneel, waarmee u nagalm in uw woning/werkplek verminderd en daardoor een stillere (werk)omgeving creëert.  Wellicht heeft u een ander foto-idee voor uw interieur thuis of op uw werkplek? U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis.

Grotere formaten

Ook qua formaten is er nog meer mogelijk dan voorheen. Bijna alle materialen kunnen tot wel enkele meters lang/breed geprint worden. Ideaal als u bijvoorbeeld een groot stuk fotobehang naadloos aan wilt brengen of een groot stuk vloerzeil nodig heeft. Hierdoor zijn er nog meer fotomogelijkheden voor in huis maar ook voor bedrijven biedt dit nieuwe perspectieven.

Voor bedrijven

Onze printmaterialen zijn niet alleen geschikt voor foto’s maar natuurlijk ook logo’s of andere huisstijlelementen van bedrijven. Uw promotiemateriaal kunnen wij op elk denkbaar materiaal en formaat printen. Een mooie aanvulling op de inrichting van uw winkel, kantoor, kantine, wachtkamer of andere bedrijfsruimte. Ook voor bedrijven zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan beurswanden, vlaggen, roll-up banners, spandoeken en drukwerk.

Wilt u een fotoproduct bestellen? Kom dan langs in de winkel, bestel direct in onze webshop of neem contact op via info@hommema.nl of telefonisch via 0517-392374 . Wilt u advies over de mogelijkheden of onze materialen bekijken? Dan kunt u altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies.

Naar de webshop