Vandaag lanceren wij onze webshop! Dat is goed nieuws voor onze klanten, want het is nu nog makkelijker om uw favoriete fotoproducten te bestellen, occasions te kopen of om u in te schrijven voor één van onze fotocursussen of excursies. 

Op dit moment kunt u al eenvoudig foto’s op canvas, hout, glas, aluminium of kunststof bestellen via de pagina fotoproducten en wanddecoratie. Binnenkort zullen er nog vele materialen en formaten toegevoegd worden aan onze webshop zodat u uw foto voor nog meer toepassingen kunt gebruiken. Staat uw gewenste materiaal of formaat er niet tussen? Neem dan contact op want wij kunnen veel meer verzorgen dan u wellicht in eerste instantie denkt.

Naast onze fotoproducten weten mensen onze winkel te vinden vanwege ons uitgebreide aanbod in tweedehands camera’s en accessoires. Wij kopen en verkopen occasions voor de beginnende en professionele fotograaf. Vanaf nu kunt u ons tweedehands aanbod vinden en aanschaffen via de occasions pagina. Onze occasions zijn altijd in perfecte staat, getest en worden verkocht met 6 maanden garantie (voor artikelen boven €99,00). Wilt u de producten zelf bekijken, testen of heeft u advies nodig? Kom dan gerust langs in onze winkel.

Tot slot kunt u via het overzicht van onze fotocursussen inschrijvingen regelen voor diverse cursussen en excursies. U kunt gemakkelijk een gewenste cursus, datum en aantal personen doorgeven zodat u verzekerd bent van een plekje. Inschrijven voor een cursus kan natuurlijk ook nog steeds persoonlijk en wij helpen u graag verder in onze winkel indien nodig.

Bezoek de webshop