De Fotosafari van Foto Hommema is weer geslaagd! Het kon niet beter, fantastisch weer, Tall Ship Races in Harlingen en een grote groep enthousiaste deelnemers. De belangstelling voor deze 8e editie van de Fotosafari was zo groot dat er helaas een aantal gegadigden niet mee konden. maar volgend jaar weer een kans want dit succes wordt zeker herhaald. De Fotosafari is altijd het einde van het fotocursusseizoen en wordt meestal begin juni georganiseerd maar door de Tall Ship Races was dit wat later dit jaar. De belangstelling voor de fotocursussen van Foto Hommema wordt steeds groter, dit seizoen hebben al 150 cursisten met succes een cursus gevolgd! Wil je later in dit jaar ook meedoen? Kijk dan even op hommema.nl/cursus.

Aan deze fotosafari is ook een fotowedstrijd verbonden. Deelnemers kunnen hun drie mooiste Tall Ship foto’s insturen en maken daarmee kans op de fraaie wisselbeker en 50X70cm vergroting op aluminium. Alle deelnemers die hebben meegedaan kregen aan het eind van de dag tijdens een heerlijke barbecue en borrel een enveloppe met waardecheques beschikbaar gesteld door Transcontinenta B.V. (sponsor met Tamron objectieven) en Foto Hommema.

Als dank voor de medewerking worden de foto’s beschikbaar gesteld aan de organisatie van de Tall Ship Races en Nauta’s Botenverhuur voor de perfecte verzorging van deze geslaagde Fotosafari.