Basiscursus fotografie

Home/Webshop/Fotocursussen/Basiscursus fotografie

Basiscursus fotografie

Vanaf 75,00

Met de basiscursus fotografie leert u stapsgewijs de meest belangrijke principes binnen de fotografie toe te passen.

  • Woensdag 19 en 26 februari 2020 (18:00 – 21:30 uur)
  • Zaterdag 14 en 21 maart 2020 (09:00 – 12:00)

Maakt u gebruik van een cadeaubon? Stuur ons dan een e-mail om u in te schrijven of kom langs in onze winkel.

U heeft geen datum opgegeven.
Categorie:

Beschrijving

De basiscursus fotografie is opgezet voor de beginnende fotograaf. Vaak worden spiegelreflex- en systeemcamera’s vol enthousiasme gekocht, maar door een gebrek aan kennis worden lang niet alle mogelijkheden van deze apparatuur benut. Dit is zonde, want met een beetje kennis en begeleiding kunt u zoveel meer uit uw foto’s halen.

Tijdens de basiscursus fotografie leert u omgaan met uw (nieuwe) camera en raakt u bekend met alle termen en basisprincipes binnen de fotografie. Vragen en onderwerpen die onder andere aan bod zullen komen zijn: Welke sluitertijd moet ik kiezen? Wat zijn diafragma en ISO? Welk perspectief is het mooist? Wat voor objectief zet ik op mijn camera?

De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. U krijgt dus nieuwe informatie en gaat deze ook direct onder begeleiding in de praktijk brengen. Daarbij is veel tijd gemaakt voor individuele vragen en kan iedereen op eigen niveau en tempo bekend raken met de fotografie en zijn/haar fotocamera.

De kosten voor de cursus bedragen €75,00 (inclusief digitaal cursusboek, consumpties en officieel certificaat).

Het tarief voor de basiscursus op avond bedraagt €95,00 (inclusief diner, consumpties, digitaal cursusboek en officieel certificaat).