Foto op canvas

Foto op canvas

Vanaf 29,00

Levertijd: 4-5 werkdagen
Voor afwijkend formaat of spoed: neem contact op voor een prijsopgave.

  • Materiaal: polykatoen canvas
  • Framedikte: 18mm (houd rekening met 3 cm afloop)
  • Geschikt voor binnentoepassingen
  • Inclusief ophangsysteem
U heeft geen oriëntatie aangegeven
U heeft geen formaat aangegeven
Er is geen foto geüpload.

Beschrijving

Maak een kunstwerk van uw foto op professioneel canvasdoek

Iedere foto – zwart-wit of kleur – komt tot leven op onze canvasdoeken en dat maakt dit fotoproduct ook zo geliefd bij onze klanten. Foto’s op canvas worden geprint op professioneel polykatoen (65% katoen, 35% polyester) en krijgen dankzij de lichte structuur een kenmerkende en natuurlijke uitstraling. Uw foto wordt strak gespannen op een 18mm dik frame van duurzaam hout. Door de dikte van het frame moet u rekening houden met een afloop van 3 cm.

Eenvoudig te monteren

Iedere canvasprint wordt geleverd met gratis ophangsysteem. Dit systeem is na bevestiging onzichtbaar en zorgt ervoor dat uw foto altijd recht aan de muur hangt.

 

Hulp bij uploaden

Uw aangeleverde foto wordt altijd handmatig gecontroleerd op kwaliteit, grootte, verhouding en oriëntatie. Wij zullen contact met u opnemen indien uw foto niet voldoet aan de aanbevolen kwaliteitsstandaarden. Wij adviseren u dan hoe u uw bestand het beste kunt aanleveren en/of vragen om definitieve goedkeuring om te printen. Houd bij het uploaden van uw foto in ieder geval rekening met de volgende punten:

  • Upload altijd het originele fotobestand van uw camera of telefoon. Foto’s die via Whatsapp, Messenger of soortgelijke apps verstuurd worden verkleinen uw foto’s in de meeste gevallen. Dit gaat ten koste gaat van de fotokwaliteit.
  • Upload alleen gangbare bestandstypen. U kunt alleen foto’s uploaden met .JPEG, .PNG, .TIFF, .GIF of .PDF als bestandstype.
  • Denk om het de bestandsgrootte van uw foto. Zorg dat uw foto niet groter is dan 15 mb.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanleveren van uw fotobestand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies.