Fotosafari 2019

///Fotosafari 2019

Fotosafari 2019

95,00

Onze jaarlijkse fotosafari is één van onze meest populaire cursussen/excursies. Tijdens deze geheel verzorgde dag gaan wij de natuur in om prachtige foto’s te schieten van de Friese Natuur.

Begin 2019 zal er een nieuwe datum voor de fotosafari bekend gemaakt worden.

Info aanvragen

Categorie:

Beschrijving

Onderstaand kunt u het programma van de fotosafari 2018 terugvinden. Een verslag van deze dag leest u hier. Volgend jaar zal er weer een fotosafari worden georganiseerd waarover wij begin 2019 meer over bekend zullen maken.

Na alle geslaagde fotosafari’s van de voorgaande jaren kan een fotosafari in 2018 natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 4 augustus 2018 gaan wij er weer een gezellige en leerzame fotodag van maken. De bestemming dit jaar is The Tall Ships Races in Harlingen waar wij foto’s gaan maken van de indrukwekkende Tallships. Dit doen wij vanaf het water, zodat we de schepen vanuit unieke perspectieven en hoeken kunnen fotograferen . In samenwerking met Nauta Botenverhuur is er een grote boot geregeld zodat wij met 16 personen aanwezig kunnen zijn bij dit evenement en dicht bij de schepen kunnen komen.

Na het fotograferen van The Tall Ships Races gaan we op safari door per boot mooie plekjes in Noord-West Fryslân te bezoeken en te fotograferen. Dit alles doen we onder begeleiding van echte kenners van dit gebied alsook een bioloog die alles over de flora en fauna van het gebied kan vertellen. Ook dit jaar zijn er weer deskundige fotografen van de partij die u de fijne kneepjes van het vak bij kunnen brengen.

De fotosafari is de ultieme gelegenheid om uw fotokennis in de praktijk te brengen, met andere fotografen te delen of juist van een ander iets te leren. Ook gaat er gezorgd worden voor apparatuur en toebehoren waarmee u kunt experimenteren deze dag. Denk hierbij aan speciale objectieven of bijvoorbeeld verrekijkers.

Met de foto’s die u deze dag maakt kunt u meedoen aan onze Fotosafari Fotowedstrijd waarmee er leuke prijzen te winnen vallen!

Het programma:

  • 9 uur tot 10 uur: ontvangst met koffie en gebak bij Nauta Botenverhuur in Hitzum
  • 10 uur: Vertrek per boot vanuit Hitzum naar Harlingen
  • 12 uur tot 15 uur: Fotograferen van The Tall Ships Races
  • 15 uur tot 18 uur: Fotosafari NW-Fryslân
  • 18 uur: Aankomst in Hitzum en afsluiting met barbecue