Fotosafari 2019

///Fotosafari 2019

Fotosafari 2019

125,00

Onze jaarlijkse fotosafari is één van onze meest populaire cursussen/excursies. Dit jaar gaan wij op safari in Noarderleech.

De Fotosafari 2019 is bijna volgeboekt !  Wilt u nog meedoen boek dan snel.

Categorie:

Beschrijving

 

Nog een paar weken en dan is het weer zover; de jaarlijkse fotosafari. Ook dit jaar trekken we weer met een groep fotografen de Friese natuur in om de schoonheid van Friesland vast te leggen. De bestemming dit jaar: het buitendijks natuurgebied Noarderleech.

Deze editie van de fotosafari is extra bijzonder, want wij organiseren gedurende de dag verschillende workshops waar je aan deel kunt nemen, zo kan iedere fotograaf zich compleet richten op zijn/haar favoriete vakgebied, of juist van ieder onderwerp iets opsteken. De keus is aan jou!

Wij organiseren drie workshops, met de volgende onderwerpen: macrofotografie, portretfotografie en landschapsfotografie. Tijdens iedere workshop sta je onder leiding van een specialist binnen zijn vakgebied. Ook is er een objectievenspecialist aanwezig van Sigma Benelux, die diverse objectieven ter beschikking stelt om uit te proberen op deze dag. Een mooie gelegenheid om de verschillende mogelijkheden van objectieven te verkennen.

De dag is geheel verzorgd en we zorgen voor eten en drinken. Er is ontvangst met koffie en gebak, een lunch met o.a. soep en brood en als afsluiter verzorgen wij een barbecue.

Planning:

  • 9:00 uur – Vertrek vanaf parkeerterrein Bloemketerp in Franeker.
    Graag vertrekken wij met een grote groep vanaf Bloemketerp zodat er eventueel mensen met elkaar mee kunnen rijden. Neem je één of meerdere personen mee? Dan stellen wij daar een vergoeding tegenover. Rijd je liever op eigen gelegenheid? Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem, maar geef dit wel even door aan de organisatie.
  • 10:00 uur – Aankomst Noarderleech, ontvangst met koffie en gebak en rondrit door natuurgebied.
  • 11:00 uur – Eerste workshopronde
  • 12:00 tot 13:00 uur – Lunchpauze
  • 13:00 uur – Tweede en derde workshopronde
  • 17:00 uur – Afsluiting van dag met barbecue

Wij organiseren deze dag natuurlijk weer een fotowedstrijd. Stuur na afloop van de fotosafari je mooiste foto’s door naar fotowedstrijd@hommema.nl (max. 3 foto’s per deelnemer) en maak kans op de felbegeerde Fotosafari wisselbeker! Leuk weetje: de wisselbeker komt dit jaar weer terug uit Tel Aviv waar de winnaar van 2018 een jaartje op de beker heeft mogen passen. Dat maakt deze beker nog bijzonderder!