Achterwand keuken

Achterwand keuken

Vanaf 89,00

Levertijd: 4-5 werkdagen
Voor afwijkend formaat of spoed: neem contact op voor een prijsopgave.

  • Materiaal: geborsteld aluminium
  • Dikte: 3mm
  • Afneembaar en kleurvast
  • Leverbaar in kleur en zwart-wit

Beschrijving

NIEUW! Uw foto als keuken achterwand. 

In plaats van de traditionele tegels in uw keuken, kunt u er tegenwoordig  voor kiezen om eens iets heel anders te doen. Bij Foto Hommema drukken wij  uw eigen foto op een aluminium plaat die u in uw keuken als achterwand kunt gebruiken. Zo krijgt u een moderne uitstraling met een geheel eigen touch.

Mocht u dit ook graag willen, maar hebt u geen geschikte foto? Bij Foto Hommema gaan wij samen met u op zoek naar het beeld dat u zoekt. Wij bieden u een oplossing op maat.

Voorbeeldfoto achterwand is op basis van  60-90 cm.
Voor elk ander formaat krijgt u een prijsopgave.

Hulp bij uploaden

Uw aangeleverde foto wordt altijd handmatig gecontroleerd op kwaliteit, grootte, verhouding en oriëntatie. Wij zullen contact met u opnemen indien uw foto niet voldoet aan de aanbevolen kwaliteitsstandaarden. Wij adviseren u dan hoe u uw bestand het beste kunt aanleveren en/of vragen om definitieve goedkeuring om te printen. Houd bij het uploaden van uw foto in ieder geval rekening met de volgende punten:

  • Upload altijd het originele fotobestand van uw camera of telefoon. Foto’s die via Whatsapp, Messenger of soortgelijke apps verstuurd worden verkleinen uw foto’s in de meeste gevallen. Dit gaat ten koste gaat van de fotokwaliteit.
  • Upload alleen gangbare bestandstypen. U kunt alleen foto’s uploaden met .JPEG, .PNG, .TIFF, .GIF of .PDF als bestandstype.
  • Denk om het de bestandsgrootte van uw foto. Zorg dat uw foto niet groter is dan 15 mb.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanleveren van uw fotobestand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies.