Macrofotografie

Home/Webshop/Fotocursussen/Macrofotografie

Macrofotografie

90,00

Uitverkocht

Ieder jaar organiseren wij een excursie voor alle liefhebbers van macrofotografie en gaan wij er op uit om de mooiste beelden vast te leggen. Geschikt voor iedereen die al eens de basiscursus fotografie gevolgd heeft.

  • Datum: zaterdag 5 + 12 oktober 2019 (Volgeboekt !)

Maakt u gebruik van een cadeaubon? Stuur ons dan een e-mail om u in te schrijven of kom langs in onze winkel.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Macrofotografie betekent feitelijk close-up fotografie. Tijdens de cursus wordt er geleerd hoe onderwerpen het best van dichtbij gefotografeerd kunnen worden en wordt er verder gebouwd op de begrippen die tijdens de basiscursus fotografie aan bod zijn gekomen. Tijdens de cursus staat u onder begeleiding van een professionele fotograaf en bioloog en wordt er veel aandacht besteed aan praktijkoefeningen.

Vanwege het grote succes van de voorgaande editie van deze cursus gaan wij dit jaar wederom met z’n allen op paddenstoelenjacht. Zaterdagochtend 5 oktober, van 9:00 tot 12:00, wordt u bij ons in de winkel op de hoogte gebracht van alle ins en outs omtrent het maken van macrofoto’s. Vervolgens gaan wij op de daaropvolgende zaterdag 12 oktober een dag het bos in om uw nieuwe kennis in de praktijk te brengen.

De kosten voor deze cursus bedragen €90,00 (inclusief digitaal cursusboek en consumpties).