Systeemplafond print

Systeemplafond print

Vanaf 9,00

Levertijd: 4-5 werkdagen
Voor afwijkend formaat of spoed: neem contact op voor een prijsopgave.

  • Materiaal: Forex®
  • Dikte: 1mm
  • Gemakkelijk te monteren
  • Leverbaar in diverse maten

Beschrijving

NIEUW! Systeemplafond print! Bent u uw saaie systeemplafond ook helemaal beu? Geef uw plafond een geheel nieuwe uitstraling met onze systeemplafond prints! De mogelijkheden van deze plafond prints zijn eindeloos. Haal bijvoorbeeld de blauwe buitenlucht in huis en vervang één of meerdere tegels in uw systeemplafond met een print van de blauwe lucht. Eigenaar van een bedrijf? Vervang dan een plafondtegel met een print van uw eigen logo. Heeft u een systeemplafond in een ruimte waar kinderen komen zoals een klaslokaal of een tandartspraktijk? Vrolijk uw plafond op met een kleurrijke print! Voor het printen van deze tegels kunt u een eigen foto uploaden, maar wij kunnen ook samen met u op zoek naar een geschikte afbeelding in ons archief. Brandcertificaat B1 moeilijk ontvlambaar en brandvertragend materiaal.

 

Hulp bij uploaden

Uw aangeleverde foto wordt altijd handmatig gecontroleerd op kwaliteit, grootte, verhouding en oriëntatie. Wij zullen contact met u opnemen indien uw foto niet voldoet aan de aanbevolen kwaliteitsstandaarden. Wij adviseren u dan hoe u uw bestand het beste kunt aanleveren en/of vragen om definitieve goedkeuring om te printen. Houd bij het uploaden van uw foto in ieder geval rekening met de volgende punten:

  • Upload altijd het originele fotobestand van uw camera of telefoon. Foto’s die via Whatsapp, Messenger of soortgelijke apps verstuurd worden verkleinen uw foto’s in de meeste gevallen. Dit gaat ten koste gaat van de fotokwaliteit.
  • Upload alleen gangbare bestandstypen. U kunt alleen foto’s uploaden met .JPEG, .PNG, .TIFF, .GIF of .PDF als bestandstype.
  • Denk om het de bestandsgrootte van uw foto. Zorg dat uw foto niet groter is dan 15 mb.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanleveren van uw fotobestand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies.