Tafelzeil met print

Tafelzeil met print

90,00 per m2

Levertijd: 4-5 werkdagen
Dit is een maatwerk fotoproduct. Voor iedere bestelling leveren wij een vrijblijvende offerte op maat. Neem contact op voor een prijsopgave.

  • Tafelzeil volledig op maat met uw eigen foto
  • Tot wel 194 cm breed en 7 meter lang
  • Dikte: 2mm
  • Makkelijk schoon te houden
  • Waterafstotend en anti-slip
Neem contact op voor een prijsopgave

Beschrijving

Maak uw eigen tafelzeil en tafelbeschermer volledig op maat! Een bedrukt tafelzeil is een aanwinst voor uw huiskamer, kantoor of keuken. U geeft uw woon- of werkruimte een persoonlijke en unieke uitstraling met uw eigen foto als print.

Onze tafelzeilen zijn niet alleen ter decoratie, maar ook als bescherming van uw tafel. Het stevige zeil van 2mm dik beschermt uw tafelblad tegen beschadigingen. Daarnaast heeft het materiaal een lichte structuur voor extra grip. Onze bedrukte tafelzeilen zijn gemakkelijk schoon te houden en voorzien van een waterafstotende laag. Zo blijft de kwaliteit van uw foto behouden en heeft u een hygiënisch tafelblad. Tafelzeilen zijn ook te bestellen als placemat of bureau onderlegger.

Hebt u geen eigen foto die geschikt is als ondergrond? Dan kunt u gebruik maken van ons foto-archief en zoeken wij samen naar een passende plaat! Neem contact op voor onze mogelijkheden.