Tijdens onze jaarlijkse fotosafari organiseren wij altijd een fotowedstrijd voor alle deelnemers. Ook dit jaar zijn er weer prachtige foto’s gemaakt die indruk wisten te maken op de cursusleiders en andere deelnemers.

Na afloop van de fotosafari zijn alle mooiste foto’s naar ons ingezonden en konden inzenders stemmen op hun favoriete foto. De afgelopen week druppelden de stemmen langzaam binnen en bleef het spannend tot aan het eind. De stemmen waren redelijk gelijk verdeeld maar uiteindelijk was er één naam met de meeste stemmen. En de winnaar is…

Thirsa Jillings! Thirsa heeft een prachtige foto gemaakt op één van de schepen tijdens The Tall Ship Races. Op de foto is te zien hoe de kapitein de bemanning inspecteert en kijkt of iedereen er netjes uit ziet en of de mannen zich geschoren hadden zoals dat hoort aan boord van een schip. Een goede foto vanuit een mooi perspectief en een interessant verhaal. Top gedaan Thirsa. Gefeliciteerd! Jij wint een 60x80cm afdruk op aluminium en uiteraard de felbegeerde fotosafari wisselbeker!

Alle andere deelnemers krijgen natuurlijk ook iets en kunnen een 40x60cm fotoafdruk van hun foto ophalen bij ons in de winkel.

In de onderstaande galerij kan een selectie van de andere ingezonden foto’s bekeken worden. We hopen iedereen in 2019 weer te zien op de volgende fotosafari!