In maart gaan wij van start met een geheel nieuwe cursus: Filmen met een DSLR. Deze cursus is opgezet voor mensen die willen leren professionele filmopnames te maken met hun spiegelreflex- of systeemcamera. Dit doen wij in samenwerking met filmmaker Jacob Fokkens van Vedt® producties.

Tijdens deze cursus leert u over alles wat er komt kijken bij het maken van filmopnames met een spiegelreflex- of systeemcamera. De cursus is opgedeeld in drie onderdelen. Er wordt begonnen met een stuk theorie over de instellingen van uw camera en het maken van goede shots en uitsneden. Ook wordt besproken wat er allemaal komt kijken bij het voorbereiden van de opnamen. Na het theoriegedeelte is er tijd gemaakt om in de praktijk opnames te maken waarbij u onder begeleiding staat van een ervaren professional. Vervolgens worden deze opnamen geëvalueerd en leert u de basishandelingen van het opslaan en monteren van uw film.

Deze cursus is verdeeld over drie dagdelen zodat we ruim de tijd hebben om in de praktijk aan de slag te gaan en er meer gelegenheid is om persoonlijke begeleiding te geven. De cursusdagen vinden plaats op zaterdag 3, 17 en 31 maart van 9:00 uur tot 12:00 uur.

Tijdens deze cursus dient u zelf een spiegelreflex- of systeemcamera mee te nemen en een laptop/Macbook met Adobe Premiere Elements.
Download hier een gratis proefversie Let op! Deze proefversie is 30 dagen geldig. Hou rekening met de duur van de cursus.

[eva_button link=”https://www.hommema.nl/wat-wij-doen/fotocursussen/filmen-spiegelreflex-systeemcamera/” size=”medium” fa=”” fa_icon=”” bg_color=”#00adfe” text_color=” ” target=”_self”]Schrijf u hier in[/eva_button]