Het was een feestelijke prijsuitreiking bij Foto Hommema. Alle hoofdprijswinnaars waren aanwezig bij de bekendmaking van de hoofdprijs. Tijdens de feestelijke bijeenkomst werden d.m.v. een videopresentatie de prijswinnaars bekend gemaakt. Het waren spannende minuten! Wie gaat er met de geweldige Canon SX60HS van €450,00 naar huis? Nummer 3 is geworden Wietske Hettinga met de fantastische foto van haar dochter op de schommel.

Wietske wint hiermee het fraaie certificaat en een heerlijke dinerbon van restaurant Cheung Kwong. Nummer 2 is Mirjam Rypma met een mooie foto van het Wad bij Roptasyl. Mirjam wint hiermee een diner voor twee van Restaurant de Grillerije en natuurlijk ook het cerficaat. Dan kan het niet anders zijn dat de winnaar van de vakantie fotowedstrijd 2016 Marjolein Broersma-De Groot is met de foto van vader en dochter op Terschelling. Marjolein wint hiermee de vakantiefoto wisselbeker en de Canon SX60HS.

FranekerActueel en Foto Hommema danken alle inzenders voor hun sportieve medewerking. Van de 600 inzendingen waren er velen die in aanmerking kwamen voor een prijs maar er kunnen helaas maar 3 winnaars zijn! Graag tot ziens bij de vakantie fotowedstrijd in 2017.