Foto op akoestisch paneel

Home/Webshop/Fotoproducten en wanddecoratie/Foto op akoestisch paneel

Foto op akoestisch paneel

Vanaf 139,00

Levertijd: 7 werkdagen
Voor afwijkend formaat of spoed: neem contact op voor een prijsopgave.

  • Hoge geluidsabsorptie voor stillere (werk)omgeving
  • Geschikt voor interieur, kantoorruimtes, scholen, horeca, etc.
  • Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken
  • Inclusief zwart aluminium frame en ophangsysteem
U heeft geen oriëntatie aangegeven
U heeft geen formaat aangegeven
Er is geen foto geüpload.

Beschrijving

Foto op akoestisch paneel voor stillere (werk)omgeving

Creëer meer rust in uw woning of op uw werkplek met onze akoestische panelen. Een omgeving met een aangename akoestiek vermindert stress en vermoeidheid en heeft een positieve invloed op concentratie en productiviteit. Door het akoestische materiaal, gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken, hebben deze panelen een hoge geluidsabsorptie en verminderen hierdoor nagalm en geluidsoverlast. En met uw favoriete foto als print zorgen deze panelen ook nog voor een fraaie uitstraling!

Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken

Het paneel bestaat uit vier lagen die zorgen voor optimale geluidsdemping. De eerste laag bestaat uit een fotoprint van hoge kwaliteit die op een speciale manier verlijmd is zodat het geheel open blijft voor geluidsabsorptie. Hieronder ligt een tussenlaag die geluidsdoorlatend is en een dempend effect heeft op middentonen. Onder deze laag zit het akoestische materiaal dat bestaat uit katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken dat alle geluidsgolven absorbeert. Tot slot ligt er weer dezelfde laag geluidsdoorlatend materiaal voor demping van middentonen. Het geheel zit in een frame van zwart geanodiseerd aluminium voor een strakke afwerking.

Geleverd met ophangsysteem

Bij ieder akoestisch paneel wordt een speciale ophangplaat geleverd waardoor het paneel 2 cm van de wand komt te hangen wat zorgt voor een nog stillere omgeving. De panelen zijn uiteraard ook direct tegen de wand vast te schroeven. Dit zorgt echter voor iets minder demping maar zorgt alsnog voor een duidelijk merkbaar effect en stillere omgeving.

Hulp bij uploaden

Uw aangeleverde foto wordt altijd handmatig gecontroleerd op kwaliteit, grootte, verhouding en oriëntatie. Wij zullen contact met u opnemen indien uw foto niet voldoet aan de aanbevolen kwaliteitsstandaarden. Wij adviseren u dan hoe u uw bestand het beste kunt aanleveren en/of vragen om definitieve goedkeuring om te printen. Houd bij het uploaden van uw foto in ieder geval rekening met de volgende punten:

  • Upload altijd het originele fotobestand van uw camera of telefoon. Foto’s die via Whatsapp, Messenger of soortgelijke apps verstuurd worden verkleinen uw foto’s in de meeste gevallen. Dit gaat ten koste gaat van de fotokwaliteit.
  • Upload alleen gangbare bestandstypen. U kunt alleen foto’s uploaden met .JPEG, .PNG, .TIFF, .GIF of .PDF als bestandstype.
  • Denk om het de bestandsgrootte van uw foto. Zorg dat uw foto niet groter is dan 15 mb.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanleveren van uw fotobestand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies.