Foto op aluminium

Foto op aluminium

Vanaf 29,00

Levertijd: 4-5 werkdagen
Voor afwijkend formaat of spoed: neem contact op voor een prijsopgave.

  • Materiaal: geborsteld aluminium
  • Dikte: 3mm
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Inclusief ophangsysteem
U heeft geen oriëntatie aangegeven
U heeft geen formaat aangegeven
Er is geen foto geüpload.

Beschrijving

Foto’s op aluminium voor een moderne en industriële look

Foto’s op aluminium hebben een stoere en solide uitstraling. Het geborstelde aluminium zorgt er voor dat de textuur van dit materiaal mooi naar voren komt in de witte gedeelten van uw foto en geeft een moderne en industriële look. Met name zwart-wit foto’s komen op dit materiaal optimaal tot hun recht.

Licht en veelzijdig, voor binnen en buiten

De aluminium platen zijn 3mm dik, lichtgewicht, zeer sterk en daardoor geschikt voor diverse indoor en outdoor toepassingen. De platen zijn dus niet alleen geschikt voor foto’s in huis maar bijvoorbeeld ook als reclame- of naambord aan een gevel. Foto’s op aluminium worden standaard geleverd met een ophangplaat.

Hulp bij uploaden

Uw aangeleverde foto wordt altijd handmatig gecontroleerd op kwaliteit, grootte, verhouding en oriëntatie. Wij zullen contact met u opnemen indien uw foto niet voldoet aan de aanbevolen kwaliteitsstandaarden. Wij adviseren u dan hoe u uw bestand het beste kunt aanleveren en/of vragen om definitieve goedkeuring om te printen. Houd bij het uploaden van uw foto in ieder geval rekening met de volgende punten:

  • Upload altijd het originele fotobestand van uw camera of telefoon. Foto’s die via Whatsapp, Messenger of soortgelijke apps verstuurd worden verkleinen uw foto’s in de meeste gevallen. Dit gaat ten koste gaat van de fotokwaliteit.
  • Upload alleen gangbare bestandstypen. U kunt alleen foto’s uploaden met .JPEG, .PNG, .TIFF, .GIF of .PDF als bestandstype.
  • Denk om het de bestandsgrootte van uw foto. Zorg dat uw foto niet groter is dan 15 mb.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanleveren van uw fotobestand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies.