Foto op hout

Foto op hout

Vanaf 29,00

Levertijd: 4-5 werkdagen
Voor afwijkend formaat of spoed: neem contact op voor een prijsopgave.

  • Materiaal: duurzaam vurenhout
  • Uitstraling: robuust, planken van 10cm breed, na elke plank een naad
  • Dikte: 2cm
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Inclusief ophangsysteem
U heeft geen oriëntatie aangegeven
U heeft geen formaat aangegeven
U heeft geen plankrichting aangegeven
Er is geen foto geüpload.

Beschrijving

Foto’s op hout voor een rustieke en natuurlijke look

Een foto op hout geeft een bijzonder effect aan uw foto en brengt uw print tot leven door de zichtbare houtstructuur. Dit fotoproduct van duurzaam vurenhout heeft een robuuste uitstraling en is geschikt voor uiteenlopende interieurstijlen en commerciële toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke interieurstijl of bedrijven, winkels en beurzen met natuur of landbouw als onderwerp.

Hoewel dit fotoproduct geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen, raden we aan om er voor te zorgen dat uw foto op hout buiten op een droge plek (onder een afdak) hangt. Hout is een natuurproduct en kan gaan werken.

Inclusief ophangsysteem

Zoals al onze fotoproducten worden foto’s op hout geleverd met een handig ophangsysteem zodat u uw foto’s eenvoudig een plekje kan geven en recht kan ophangen.

Hulp bij uploaden

Uw aangeleverde foto wordt altijd handmatig gecontroleerd op kwaliteit, grootte, verhouding en oriëntatie. Wij zullen contact met u opnemen indien uw foto niet voldoet aan de aanbevolen kwaliteitsstandaarden. Wij adviseren u dan hoe u uw bestand het beste kunt aanleveren en/of vragen om definitieve goedkeuring om te printen. Houd bij het uploaden van uw foto in ieder geval rekening met de volgende punten:

  • Upload altijd het originele fotobestand van uw camera of telefoon. Foto’s die via Whatsapp, Messenger of soortgelijke apps verstuurd worden verkleinen uw foto’s in de meeste gevallen. Dit gaat ten koste gaat van de fotokwaliteit.
  • Upload alleen gangbare bestandstypen. U kunt alleen foto’s uploaden met .JPEG, .PNG, .TIFF, .GIF of .PDF als bestandstype.
  • Denk om het de bestandsgrootte van uw foto. Zorg dat uw foto niet groter is dan 15 mb.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanleveren van uw fotobestand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies.